Ο χώρος μας

Tο παραδοσιακό στοιχείο διακριτικά τοποθετημένο συμπληρώνει μία οικογενειακή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, ιδανική για να απολαύσετε την εξαιρετική κουζίνα μας.

Απαλοί χρωματισμοί συναντούν το παραδοσιακό ξύλο που καταλήγει σε λαξευμένη πέτρα μέσα σε μία φωτεινή σάλα. Ξυλόγλυπτα έπιπλα διακοσμούν τον χώρο προδίδοντας με έμμεσο τρόπο το μεράκι και το γούστο του ιδιοκτήτη.

Τα πολυτελή φωτιστικά θυμίζουν αλλωτινές εποχές, σαν σε παλιό αρχοντικό. Διάφορα έργα τέχνης, όπως πίνακες ζωγραφικής, στολίζουν την σάλα που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 300 ατόμα σε 50 τραπέζια.

Ενδιαφέρον προκαλούν τα στολισμένα με υφασμάτινα τραπεζομάντηλα τραπέζια. Δείγμα σεβασμού αλλά και ανάγκη έκφρασης του υψηλού επιπέδου περιποίησης που θα δεχθείτε από το προσωπικό μας. Οι κατάλληλα διαμορφωμένοι χώροι μας είναι έτοιμοι να καλύψουν τις απαιτήσεις σας για επαγγελματικά γεύματα και εκδηλώσεις.
Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε εποχή κρατώντας σας μακριά από τα καιρικά φαινόμενα.

Προσφέροντας την άνοιξη και τους καλοκαιρινούς μήνες δροσία με τα κιόσκια μας σε ένα καταπράσινο κήπο ιδανικό για να σας απομακρύνει από το άγχος και την καθημερινότητα. Tο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, φροντίζει πάντα για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας ώστε να νιώθετε σαν στο σπίτι σας.